Fitnessdoelen behalen met behulp van personal training Rotterdam!

personal training Rotterdam

Ik volg met veel plezier personal training Rotterdam bij FreeWerkt en ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe. Mijn doel was namelijk om af te vallen en sterker te worden en ik merk nu al veel verschil. Ik sport ongeveer vier keer per week bij FreeWerkt en daarnaast volg ik ook nog een voedingsschema dat ik van de diëtiste gekregen heb. Deze combinatie bevalt me erg goed!

personal training Rotterdam

Leuke trainingen en voor ieder wat wils

Je kunt bij FreeWerkt allerlei leuke trainingen doen, dus in het begin is het vooral kijken wat het beste bij jou past. Zo heb ik bijvoorbeeld een gratis proefles Pilates gehad en dit vond ik zo leuk dat ik dit nu nog steeds doe. Daarnaast volg ik ook nog Dance Fitness, Power Work Out en af en toe een lesje yoga als ik het wat rustiger aan wil doen. Deze afwisselende combinatie houdt het sporten leuk en ik vind het iedere keer weer enorm gezellig in de lessen. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de personal training Rotterdam, omdat de personal trainer echt de tijd neemt om alles uit te leggen. Als je bijvoorbeeld vooral af wil vallen bij je benen en buik, dan weet de personal trainer je precies te vertellen welke oefeningen en work outs je het beste kunt doen.

personal training Rotterdam

Handig voedingsschema

Omdat ik graag wat strakker wilde worden en af wilde vallen, heb ik ook meteen de diëtiste van FreeWerkt ingeschakeld om een voedingsschema op te stellen. Ik kon vroeger lekker eten namelijk moeilijk laten staan, maar tegenwoordig lukt dat me al een stuk beter. De diëtiste heeft me geleerd dat gezond en caloriearm eten ook enorm lekker kan zijn. Wil jij ook afvallen en sporten bij een gezellige sportschool? Dan raad ik echt de personal training Rotterdam aan. Boek dus snel een gratis proefles!