Hoe kom je aan Ethereum

Ethereum kopen

Het is niet heel erg ingewikkeld om aan Ethereum te komen, op een goede exchange kun je Ethereum kopen in een paar simpele stappen. Bij BTCdirect wordt de munt direct naar je ETH wallet gestuurd, maar bij Bitvavo kun je de cryptomunt ook kopen, en heb je zelfs een optie om te staken. Het is een populaire cryptomunt en veel mensen beleggen erin omdat ze erin geloven, beleg alleen met durfkapitaal wat je bereid bent te verliezen. Vaak wordt de belegging genomen voor de lange termijn en wordt er passief mee belegd.

Overbelast netwerk

Het netwerk van Ethereum is erg duur en al jaren overbelast, er wordt al jaren gewacht op een upgrade van het huidige systeem.Vandaag de dag is Ethereum kopen niet een van de beste aankopen meer, er zijn andere concurrenten die op de loer liggen en een beter netwerk hebben. Met het nieuwe netwerk moet je wel beseffen, dat Ethereum 2.0 helemaal opnieuw begint en zich dan opnieuw moet bewijzen. Niet voor niets wordt het als een risicovolle belegging genoemd, denk goed na en weet waar je aan begint.

Ethereum kopen

ETH nodig

Om gebruik te kunnen maken van het Ethereum netwerk heb je de cryptomunt nodig, de vraag naar ETH tokens wordt hierdoor versterkt. Wordt Ethereum 2.0 een geslaagd experiment dan zal de vraag alleen maar meer toenemen, en zullen veel mensen de tokens kopen en vervolgens gaan staken. Mislukt het project echter dan biedt dit grote kansen voor de concurrenten om in te springen, er zal veel kapitaal naar bijvoorbeeld Cardano stromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *