hoe leer ik gitaar spelen

Hoe leer ik gitaar spelen? Nou erg eenvoudig!

Ik dacht onlangs bij mezelf, hoe leer ik gitaar spelen? Ik ben inmiddels met pensioen en ik verveel me stierlijk. Mijn vrouw kwam op het idee om een nieuwe hobby te zoeken en ik dacht meteen aan gitaar spelen. Mijn gevoel voor ritme en muziek is altijd al goed geweest en dus ben ik er volop voor gegaan. Maar hoe start je nu met zo’n hobby. Ik heb geen ervaring en ken niemand die een instrument bespeelt. Ik ging naar de muziekwinkel en de vriendelijke man achter de balie raadde aan om het eens te proberen bij de Online Muziek Academie.

Hobby

Hoge kwaliteit

Ik ben niet zo handig met de computer, maar de website van de Online Muziek Academie was meteen erg duidelijk en strak gebouwd. Ik wist meteen waar ik op moest klikken om te starten met mijn eerste lessen. De filmpjes met de instructeur zijn goed gemaakt en van hoge kwaliteit. Ik had zelfs mijn bril niet nodig om de vingerplaatsing te kunnen zien. Inmiddels heb ik al enkele nummers kunnen spelen voor vrienden en familie. Ik speel op de gitaar en mijn vrouw doet de zang. We kennen zo inmiddels al enkele nummers van Johnny Cash en June Carter. Zoek je net als ik een nieuwe hobby en wil je deze snel kunnen leren? Dan kan ik je deze methode sowieso aanraden!

Gitarist