Asus

Jarenlang aan de top

In 1989 is Asus opgericht, de beste moederborden en computers van hoge kwaliteit. Maar ook videokaarten en monitoren, routers behoren tot de technologische oplossingen. Slimme technische snufjes die niet alleen voor nu bestemd zijn, ook in de toekomst kunnen deze veelvuldig worden gebruikt. Een eenvoudig gesprek in een koffietent liep uit tot wat het bedrijf nu is, de bedoeling was een klein bedrijf te starten. Het bedrijf starten is gelukt, het klein blijven is niet gelukt. Het bedrijf is een van de grootste spelers op de wereld geworden.

Asus

Binnen een jaar al resultaat

De twee oprichters van Asus hadden in een aantal maanden twee moederborden ontworpen, deze moederborden werden toonaangevende onderdelen in computers van IBM en ALR. De borden werden een zeer groot succes in Taiwan, dit werd het centrum genoemd voor hoogwaardige IT producten. Vanuit daar werden snel al nieuwe producten ontwikkeld die ook net als het moederbord een groot succes werden. In de jaren daarna heeft het bedrijf nog meer onderdelen en computers ontwikkeld, het bedrijf is tegenwoordig populair over heel de wereld.

Asus

Gebruik maken van alle technische experts

Asus groeide zo hard dat het aantrekken van technische experts belangrijker was dan ooit. Uit heel het land werden experts gezocht om randapparatuur te ontwikkelen en nieuwe technologie├źn te ontdekken. Ongeveer een tiende deel van het personeel bestond uit mensen op de afdeling voor het ontwikkelen van nieuwe apparatuur. De investering die het bedrijf hierin deed stonden gelijk aan de grote bedrijven in de IT branche. Het assortiment werd ook uitgebreid met GPS systemen en andere multimedia apparaten.