Met een scooter blijf je ontdekken

Hoe heerlijk is het om met dit lekkere weer nieuwe plekjes te ontdekken? Een terrasje, een strandje bezoeken, een leuke rommelmarkt opzoeken of een dagje winkelen in de stad? Een scooter is dé manier om nieuwe steden te ontdekken. Dus waar wacht je nog op, laten we beginnen!

09:00u – Voltanken en gaan!

Zorg ervoor dat je goed voorbereid op weg gaat. Een volle tank mag daar zeker niet bij ontbreken. Gelukkig zijn scooters ontzettend zuinig in gebruik en kan je met een volle tank flink wat kilometers afleggen. Nu we het toch over voorbereidingen hebben: wist je dat je in Amsterdam op de rijbaan moet rijden met je scooter? Zorg ook dat je een helm op hebt, want anders krijg je een boete.

11:00u – Eerste terrasje

Het fijne aan een scooter is dat je deze op ontzettend veel plekken kan parkeren. En vaak geheel gratis! Dat kan je niet zeggen van een auto.. Stap op en stap af waar je maar wilt! Dus zet je scooter goed op slot met een U-slot, want het is tijd voor het eerste terrasje van vandaag. Tijd om wat foto’s te maken terwijl jij een slokje neemt van die heerlijke cappuccino of verfrissende smoothie.

13:00u – Touren door de stad

Is de vervroegde lunch inmiddels veroberd en zijn de verfrissende drankjes op? Dan is het tijd om weer lekker te touren door de stad of door een dorp. Met een elektrische scooter kom je op veel meer plekken dan je denkt. Doordat je relatief weinig ruimte op de weg inneemt en je dus ook fietspaden mag gebruiken (let op: niet in Amsterdam, jammer genoeg) ben je razendsnel van A naar B. Perfect om met een scooter Rotterdam of Utrecht door te rijden! En vooral leuk als je wat winkels af wilt gaan!

15:00 – Tijd om naar huis te gaan

Aan alles komt een eind. Ook aan je avontuurtje op je scooter. Dus haal de shopping bags uit de laadruimte onder het zadel, zet je scooter goed op slot en plof heerlijk op de bank. Want dat touren door de stad kan best vermoeiend zijn!