Steiger

Op zoek naar de perfecte steiger?

Begin jij net een nieuw bedrijf of wil jij graag meer informatie over wat het precies zijn en waar ze je ze het best voor kan gebruiken. Dan is steiger het juiste adres voor jou. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de steigers en de onderdelen. Ze kunnen jou goed helpen met al je vragen en problemen. Heb jij vragen over het bedrijf of over de steigers, geen probleem je kan overal bij geholpen worden. Ze zorgen voor de verkoop en de levering van veel soorten steigers. Dit bedrijf is gespecialiseerd in steigers waardoor hun assortiment enorm is. Ze hebben een ruim assortiment en dat is fijn zodat je altijd hebt wat je zoekt. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere merken waardoor je keuze genoeg hebt.

Steiger

schilderstelling

Je hebt de schilderstelling/ renovatiesteiger, deze steiger is perfect voor het schilderen van een gebouw of ander soort pand. Hij is makkelijk op te zetten en je kan er meerdere onderdelen bij kopen. De onderdelen zijn er om het werken makkelijker te maken denk aan een regenkap.

service

Ben jij opzoek naar steigers en ben je benieuwd ernaar, neem dan gerust een kijkje op de site. De medewerkers willen jou graag helpen bij jouw vragen en het uitzoeken van de goede steiger. Je kunt geholpen worden per email of via de telefoon. Als je komt kijken staat er altijd een werknemer in de winkel klaar. Onder genot van een bak koffie kunnen ze adviseren wat voor jou het best is.