Perfecte wimpers op Valentijnsdag

wimperextensions haarlem

Het is weer februari en dat betekent dat het tijd is om te bedenken wat te doen met valentijnsdag. Misschien heb je de date al georganiseerd, de outfit al klaarliggen. Maar laat het weer in februari nu nogal guur zijn. Je perfecte Valentijnsdag wil je natuurlijk niet in het water laten vallen. We kennen allemaal het probleem van de uitgelopen mascara. Woon je in of vlakbij Haarlem? Dan is wimperextensions zetten in Haarlem bij Perfect Eyelash jouw redding!

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn iets anders dan een rij nepwimpers die je zo op kunt plakken. Bij wimperextensions worden de wimpers stuk voor stuk door een specialist met de hand gelijmd bovenop je eigen wimpers. Doordat de wimpers bij deze techniek niet in een strip zitten, kun je ze heel goed aanpassen op je eigen wijzen en lijken ze veel echter. Wimperextensions blijven er ongeveer zes tot acht weken op zitten. Uiteindelijk vallen ze uit zoals je natuurlijke wimpers dat ook doen.

De voor- en nadelen van wimperextensions

Voordelen

De voordelen zijn wat de wimperextensions zo aantrekkelijk maakt. Wie wilt nu niet wakker worden met lucious bambiwimpers? Je hoeft geen mascara te gebruiken. Dat betekent ook dat je geen mascara draagt en die dus niet uit kan lopen. Daarnaast hoef je niet te wachten op het effect van wimperserums. Heb je over twee dagen een bruiloft? Dan kun je ervoor kiezen om meteen dezelfde dag wimperextensions te laten zetten. En je bespaart een hoop tijd in de ochtend met wimperextensions. Je hoeft je wimpers niet te krullen, geen mascara op te doen en geen mascara foutjes weg te werken. Ben je normaal 10 minuten bezig met je oogmake-up; met wimperextensions hoef je alleen maar een borsteltje door je wimpers te halen.

Nadelen

Helaas heeft dit beautywonder ook nadelen. Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. In de portemonnee wel te verstaan. Wimperextensions zijn duur; de eerste keer kost het ongeveer 50 – 100 euro voor het zetten. Daarna hebben je nieuwe wimpers een hoop verzorging nodig. Je zult moeten letten op welke make-up je gebruikt, wat voor make-upremover en crèmes je gebruikt. Alles moet namelijk olievrij zijn – anders kan het de lijm van je wimpers aantasten. Dit kan ervoor zorgen dat je je hele routine om moet gooien. Zoals genoemd blijven je wimpers ongeveer zes tot acht weken zitten, totdat ze uitvallen. Wanneer ze uitvallen kun je ze bij laten vullen. Hoeveel het bijvullen kost, is afhankelijk van hoeveel je uit laat vallen voordat je bij laat vullen. Hoe meer wimpers je mist, hoe prijziger de behandeling.

Laat je informeren!

Nu is het aan jou om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Wimperextensions zijn erg mooi, maar het is ook erg belangrijk om je in te lezen zodat je weet hoe je je wimpers zo lang mogelijk mooi houdt. Je kunt je natuurlijk ook laten informeren door een professionele wimpersalon bij jou in de buurt!