Peuterey

Als je een nieuwe jas nodig hebt dan kun je kiezen uit verschillende merken. Zo kun je kiezen voor een goedkope jas, maar ook kun je kiezen voor een jas van een echte top kwaliteit waar je zonder problemen nog jarenlang mee kunt doen. Peuterey is zo’n merk. Dit Italiaanse merk biedt jassen aan die van een hoogwaardige kwaliteit zijn en daarnaast ook een stoer uiterlijk hebben. Kies bijvoorbeeld voor een mooie donkere windbraeker voor tijdens de lente en de zomer. Ben je op zoek naar een wat warmere jas voor tijdens de winterdagen? Kies dan zeker voor het parka model waardoor jij het hele jaar door er warm bij blijft lopen.

Design

Op het moment dat je een Peuterey jas in je handen hebt zal je snel opvallen hoe uniek het materiaal is. Veel van de jassen zijn erg lichtgewicht en daardoor erg aangenaam om te dragen. Ook de dikkere jansen van dons en van wol zijn nog steeds erg licht. Wanneer je een nieuwe jas van dit merk wilt aanschaffen kun je dat het beste doen bij Hans Voortman. Hans Voortman heeft namelijk een van de grootste collecties van het merk en hierdoor is de kans groot dat er altijd wel een geschikte model jas voor jou tussen zit.

Multifunctioneel

Veel Peuterey jassen zijn erg multifunctioneel en hebben verschillende zakken en vakken. Ideaal om bijvoorbeeld dingen in op te bergen. Ook hebben sommige jassen een capuchon beschikbaar die je ook kunt verwijderen indien je dit graag wilt. Naast de reguliere jassen heeft het merk ook de zogenaamde vestjassen. Deze hebben een erg nette en chique uitstraling en zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een mooi pak of een mooi outfit. Kies er bijvoorbeeld voor om een donkere overhemd te combineren met een donkere trui, en hier overheen de vest jas van Peuterey te dragen. Wanneer je op een werkdag een bestelling doet ontvang je deze meestal binnen 2 dagen al in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *