Waar je op moet letten bij een e-sigaret

De e-sigaret is sterk in populariteit gestegen ten opzichte van de normale sigaret. Dit heeft niet alleen te maken met de stoffen die het minder schadelijk maken, maar ook met het geld dat je bespaart als je met een e-smoker aan de slag gaat. Als je echter niet precies weet welke variant het beste bij jou past, is het goed om onderstaande informatie in het achterhoofd te houden bij de aanschaf.

Het formaat moet naar wens zijn

Een e-sigaret aanschaffen is niet alleen naar de winkel gaan en hier jouw geld uitgeven, maar ook jouw wensen en eisen in het achterhoofd houden. Zo heb je bijvoorbeeld te maken met het formaat van de sigaret. Je hebt verschillende lengtes en breedtes in het assortiment zitten en het is voor ieder verschillend wat het favoriete formaat kan zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen om veel of weinig damp uit het apparaat te laten komen. Dit is ook op verschillende manieren in te stellen. De een heeft een eenvoudig schuifsysteem, de ander is geavanceerder met veel verschillende knopjes en extra snufjes.

Bepaal een budget voor jezelf

Uiteraard speelt ook jouw budget een grote rol bij de aanschaf van een e-sigaret. Ze beginnen vanaf enkele euro’s, maar kunnen oplopen tot grote bedragen. Dit heeft te maken met de geavanceerde functies van het apparaat, maar ook met de grootte van de tank en het merk dat deze geproduceerd heeft. Het is daarom verstandig om vooraf een budget bepaald te hebben, waardoor je nooit te veel gaat betalen.