OFYR

Wat is OFYR en waarom is dit merk zo populair bij hobbykoks?

Er zijn een heleboel mensen die dolgraag buiten koken. Nu de zomer weer is begonnen willen ze niets liever dan zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen en daar hoort buiten koken natuurlijk bij. Wanneer je die buitenkeuken echt mooi wil maken dan mogen de producten van OFYR niet ontbreken.

Buitenkeuken

Wat is OFYR?

Het is misschien wel het populairste merk als het aankomt op buiten koken en barbecues. OFYR maakt allerlei producten die bedoeld zijn om buiten mee te koken. Dan kun je natuurlijk allereerst denken aan een grill of barbecue maar als je echt uit wil pakken dan gaat het nog veel verder dan dat. Dan heb je namelijk onder andere plek nodig om buiten ook je eten te bereiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een butcher block of een aanrecht voor buiten waarop je vlees kunt marineren en groente kunt snijden.

Accessoires

Accessoires maken het af

Een echte keuken voor buiten moet tenminste de volgende dingen bevatten:

  • een grill of barbecue
  • een buitenblok voor vlees
  • een stuk aanrecht om te snijden en te bereiden
  • een prettige zithoek voor je gasten
  • een aantal accessoires die het koken makkelijker maken

Als je niet zo goed weet welke accessoires je moet hebben dan kun je altijd eens rondkijken op het internet wat andere koks aan het gebruiken zijn. Er zijn namelijk een aantal dingen die echt niet mogen ontbreken en dan zijn er nog de accessoires voor de lol zoals een pizzasteen of leuk schort.