shea butter kopen

Werken met echte producten

Met shea butter kopen is het verstandig erop te letten dat je te maken hebt met de echte boter die op de traditionele manier is gewonnen. Handgemaakt producten die direct bij de bron worden gemaakt. Door het te verkopen in de webshop van Butterwise.com heeft iedereen de mogelijkheid om te genieten ervan, iedere product komt uit de natuur van Afrika. Direct ondersteunt het bedrijf de hardwerkende vrouwen in Ghana die de producten mogelijk maken, geen tussenpersonen waar geld aan de strijkstok blijft hangen. Het geld van de producten komt waar het thuishoort, in de Savanne in Afrika.

shea butter kopen

Ondersteuning van vrouwen in Ghana

Je denkt er niet heel veel over na, indirect help je de vrouwen in Ghana aan een betere toekomst met shea butter kopen. De vrouwen die werken in de landelijke gebieden wil Butterwise ondersteunen, niet alleen de boter maar ook oli├źn, zepen, en de beste andere producten uit de streek worden gepresenteerd aan de hele wereld. Hardwerkende vrouwen die iedere dag de noten plukken, roosteren, vermalen om er eerste kwaliteit producten van te maken. Met het kopen van Butterwise producten help je deze vrouwen om een betere toekomst op te kunnen bouwen. 

shea butter kopen

Herkomst van de producten

Wil je shea butter kopen of een ander geweldig product van Butterwise is het goed te weten dat de producten stuk voor stuk zijn te herkennen wat betreft de afkomst. Het bedrijf is regelmatig in Ghana om de vrouwen te ondersteunen in dit proces, ervaringen worden gedeeld om de producten mogelijk nog beter te maken. En niet te vergeten de vrouwen nog beter te kunnen ondersteunen tijdens dit proces. Butterwise wil niets anders dan bijdragen aan eerlijke producten, die op een zuivere manier zijn gewonnen door vrouwen die er met passie en veel liefde aan werken. Vrouwen die kunnen uitkijken naar een betere toekomst samen met Butterwise.com.