Office plus

Wil jij office 2019 downloaden?

Wil jij office 2019 downloaden? Office is een online pakket van Microsoft. En microsoft is een groot Amerikaans bedrijf, het bedrijf maakt en ontwikkelt verschillende software voor de computer, televisie en internet. Het bedrijf is wereldwijd een heel groot succes met hun grootste product Windows en Office. Office bestaat uit verschillende programma’s die je kunnen helpen bij je werk op kantoor of op school. Er zijn verschillende prijzen voor het kopen van office 2019. Op de website: onlinekeys.nl kan je een office 2019 pakket kopen voor 30,25. Je kan naar de website gaan voor meer informatie.

Office home

Verbeteringen van office 2019.

Er zijn verschillende verbeteringen van office 2019 ten opzichte van de office hiervoor. Een paar van deze verbeteringen zijn:

  • Word: Word heeft verschillende verbeteringen gekregen. Een hiervan is een zwart thema. Verder hebben ze ook geluiden voor office gekregen. Ook hebben ze de functionaliteit verbeterd, en een verbeterde toegankelijkheid.
  • Excel: Excel heeft ook verschillende verbeteringen gekregen. Een hiervan is dat ze nu betere gegevensanalyse uitvoeren. Ook zijn er nu Trechter grafieken en 2D-kaarten.  
  • Powerpoint: Powerpoint heeft in de nieuwe versie een verbeterde inhoud. Ook is een verbetering dat ze een nieuwe functie voor vorm overgang hebben. Het invoeren en beheren van pictogrammen. De mogelijkheid voor het bestellen van dia’s. 
  • Outlook: Een verbetering is dat je email efficiënter kan verbeteren. Bijgewerkte contactpersonen. Ook heb je hier nu reis en overzichtskaarten. Een gerichte Postvak in. 

Office 2019 downloaden? Neem snel een kijkje op de website.