Zo kun je online muurstickers bestellen

Zelfs muurstickers bestellen doe je tegenwoordig gewoon. Net als geldt voor veel andere producten zijn er volop muurstickers te koop op het internet. Maar niet elke aanbieder levert dezelfde kwaliteit. Een product als dit kopen zonder het eerst fysiek in handen te hebben is een risico, dus zorg altijd dat je kiest voor een bedrijf met de juiste expertise en waar bovendien veel mogelijk is.

Muurstickers bestellen

Stap 1: Kies het materiaal

Niet elke muursticker is van hetzelfde materiaal gemaakt. Sommigen bestaan uit vinyl, anderen uit speciaal textiel. Beide soorten hebben voor en nadelen dus zoek goed uit welke past bij jouw interieur en wensen.

Stap 2: Zoek de juiste maat uit

Hoe groot mag de sticker zijn? En hoeveel stukken wil je ermee bedekken? Bedenk vooraf welke afmetingen de sticker moet hebben. 

Stap 3: ontwerp je sticker

Zelf ontwerpen? Ja! Dat kan tegenwoordig. Tuurlijk kun je gaan voor een vast patroon of een foto die al bekend is. Maar het is stiekem veel leuker om zelf een sticker te ontwerpen. Je kunt dan namelijk je eigen foto’s erop afdrukken. Of misschien wil je wel een leuk tekenfilmfiguur erop, of een kunstwerk dat je bewondert. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een sticker van maken. 

Muurstickers bestellen

Plak het zelf

Je hoeft niemand te laten komen want jouw muursticker plakken doe je gewoon zelf! Je krijgt speciale instructies van de leverancier of je zoekt online hoe je het beste jouw muursticker kunt bevestigen. Je wil natuurlijk niet dat er allerlei luchtbubbels onder blijven zitten.